Snowboardsets  3 items

Filters

Snowboardsets in de aanbieding

Voordelig een snowboardset kopen? Dat kan bij Sideways! Wij hebben een flink aantal snowboardsets in de aanbieding. Profiteer nu van een leuke korting wanneer je een snowboard plus snowboardbinding bij ons koopt.

De juiste binding op een snowboard.

Wellicht vindt je het lastig om de juiste snowbordset te kopen. Want welke binding past nu het beste bij het snowboard welke je gezien hebt? Wij hebben een aantal sets samengesteld die perfect bij elkaar passen. Hierdoor haal je het maximale uit het snowboard. Je wilt tenslotte niet met een te stijve binding op een speels freestyle snowboard of met een flexibele freestyle binding op een freeride snowboard boarden.

Voordelige snowboardsets van de beste snowboard merken

Altijd al een Bataleon, Jones of een Lib Tech snowboard willen hebben? Of wil je de piste af knallen met een Nidecker of Arbor snowboard? Profiteer dan nu van setaanbieding die we voor je samengesteld hebben. Bestel makkelijk en snel online of kom langs in onze snowboardshop. Staat je gewenste snowboardset er niet tussen? Neem contact met ons op. We kunnen dan samen met jou de gewenste set aanbieding samenstellen.

Snowboardsets voor dames

Ook voor dames hebben we mooie aantrekkelijke sets samengesteld. Mooie snowboards met bijpassende bindingen qua kleur en eigenschappen. Bekijk snel de snowboardsets van Roxy of Gnu.  Liever een snowboard met Flow bindingen? Dan kan uiteraard! Neem contact met ons op en geef aan wat je voorkeur is. We stellen dan een set voor je samen die aansluit bij jou wensen.

Snowboarduitrusting compleet maken met snowboardschoenen

Wil je je snowboarduitrusting compleet maken met snowboardschoenen? Maar weet je niet welke snowboard boots het beste passen bij je? Kom langs in onze showroom en we meten voor jou de beste snowboardschoenen aan. Wij hebben een mooie collectie snowboard schoenen van ThirtyTwo, Nidecker en Vans.