Snowboard set  36 items

Filters

Snowboardset kopen met extra korting

Voordelig een snowboardset kopen? Dat kan bij Sideways! Wij hebben een flink aantal snowboardsets in de aanbieding. Profiteer nu van een leuke korting wanneer je een snowboard plus snowboardbinding bij ons koopt. Twijfel je over welk snowboard het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboarshop. Wij adviseren je graag wat de mogelijkheden en de verschillende opties zijn.

De juiste binding op een snowboard.

Wellicht vindt je het lastig om de juiste snowbordset te kopen. Want welke binding past nu het beste bij het snowboard welke je gezien hebt? Wij hebben een aantal sets samengesteld die perfect bij elkaar passen. Hierdoor haal je het maximale uit het snowboard. Je wilt tenslotte niet met een te stijve binding op een speels freestyle snowboard of met een flexibele freestyle binding op een freeride snowboard boarden. Heb je al goede snowbardbindingen en zoek je nog een nieuw board? Neem de bindingen mee naar onze winkel. Wij kunnen dan een snowboard adviseren die bij je rijstijl past en matcht met je bindingen.

Voordelige snowboard sets van de beste snowboard merken

Altijd al een Bataleon, Jones of een Lib Tech snowboard willen hebben? Of wil je de piste af knallen met een Burton, Nidecker of Arbor snowboard? Profiteer dan nu van setaanbieding die we voor je samengesteld hebben. Uiteraard kunnen passen Burton snowboardbindingen prima op een Bataleon snowboard en Flow bindingen op een Bataleon. Bestel makkelijk en snel online of kom langs in onze snowboardshop. Staat je gewenste snowboardset er niet tussen? Neem contact met ons op. We kunnen dan samen met jou de gewenste set aanbieding samenstellen en zo het board vinden dat het best bij je past.

Complete Snowboardset voor dames

Ook voor een dame hebben we mooie aantrekkelijke complete sets samengesteld. Mooie snowboardset voor de dames onder ons met bijpassende bindingen qua kleur en eigenschappen. Bekijk snel de snowboardsets van Burton,of Gnu.  Liever een snowboard met Flow bindingen? Dan kan uiteraard! Heb je als comfortabele snowboard boots? Neem deze dan mee naar onze shop. Wij stellen dan de bindingen direct op de juiste manier af. Hierdoor haal je het maximale uit je snowboard set. Neem contact met ons onze klantenservice voor meer informatie en geef aan wat je voorkeur is. We stellen dan een set voor je samen die aansluit bij jouw wensen.

Snowboarduitrusting compleet maken met snowboardschoenen

Wil je je snowboarduitrusting compleet maken met snowboardschoenen? Maar weet je niet welke snowboard boots het beste passen bij je? Kom langs in onze showroom voor het volledig assortiment en we meten voor jou de beste snowboardschoenen aan. Wij hebben een mooie collectie snowboard schoenen van Burton, ThirtyTwo, Nidecker en Vans. Wij meten altijd als eerste je voeten op om zo de juiste maat te bealen. Daarnaast passen we de schoenen aan waar nodig. Uiteraard kunnen we de boots ook verwarmen of heat-molden zoals dat heet. Hierdoor voorkom je drukpunten en de snowboardschoenen zullen sneller naar je voeten gaan staan.

Burton EST bindingen op een Burton board.

Let goed op wanneer je een Burton binding koopt. Burton heeft namelijk twee verschillende type montage mogelijkheden. Burton EST bindingen passen namelijk alleen op een Burton snowboard. Burton boards hebben namelijk een “channel” in plaats van 4 schroefgaten. Heb je een snowboard met een 4×4 schroefgaten? Dan passen de “normale” Burton bindingen er prima op. Burton noemt dit type bindingen Re:flex.

Snowboard met Flow bindingen

Heb je al een keuze gemaakt welk snowboard het moet worden en wil je graag Flow bindingen? Dat kan! In onze webshop hebben we al een aantal snowboardsets gemaakt. Staat de combinatie die je graag wilt er niet tussen neem dan gerust contact met ons op en leg je wens bij ons neer. Wij maken dan een snowboardset met Flow bindingen met een aantrekkelijk set prijs. Wist je dat Flow snowboardbindingen prima op een Burton snowboard past? Ondank het andere montage systeem wat Burton gebruikt kan je gerust een Flow binding monteren op een Burton board.

Waarom Snowboardsets bij Sideways kopen?

Of je nu online bij ons shopt of langs komt in onze snowboardshop in Nijverdal, we helpen je graag om de juiste snowboardset uit te kiezen die het beste bij je past. Maar hoe weet je ou welke set het beste bij je past? Laat dat maar aan ons over. Een aantal zaken zijn belangrijk om de juiste keuze te maken. Hoeveel weeg je? Wat is je lichaamslengte? Hoeveel weken ervaring heb je? Wat wil je er graag me doen? Zo hard mogelijk van de berg af of liever het park in? Off-piste of comfortabel tochten maken?

Tevredenheidsgarantie

Vind je het lastig om een keuze te maken of ben je bang om de verkeerde set te kiezen? Ook daar helpen we je mee. Wij hanteren namelijk een tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat wanneer je een snowboard of een snowboardset bij ons koopt en je bent na een week snowboarden niet helemaal tevreden over het snowboard of snowboardbindingen, je gewoon bij ons terug kunt komen. We laten dan de huurprijs vallen. Van het resterende bedrag kies je gewoon een ander snowboard uit.

Snowboardset huren

Ook bieden we de mogelijkheid om een snowboard met bindingen te huren. Wij bieden altijd de mogelijkheid om de set daarna over te nemen voor een vooraf afgesproken prijs.

Koop je bij ons een snowboardset dan is deze altijd helemaal gereed om de piste op te gaan. We polijsten de staalkanten en zetten het snowboard in een verse laag hotwax. Hierdoor heb je meer grip en je zal merken dat het board beter en langer glijdt.

Onderhoud van snowboardsets

Ook voor onderhoud van snowboardsets kan je bij Sideways terecht. Na een week snowboarden is je snowboard toe aan een onderhoudsbeurt. Wat er aan gedaan moet worden hangt af van de omstandigheden die je tijdens de wintersport hebt gehad. Na iedere week is waxen sowieso nodig. Machinaal waxen is slechts voldoende voor twee a drie dagen. Wax je het snowboard met hotwax en breng je meerdere lagen aan is dit voldoende voor een week. Staalkanten krijgen ook flink te verduren gedurende de wintersport. Soms is het alleen nodig om de staalkanten weer scherp te maken. Wanneer je flinke bramen hebt omdat je steentje geraakt hebt is zakelijk om deze te verwijderen.  Wij bieden verschillende onderhoudsbeurten aan.

Wil je het graag zelf leren je snowboard te waxen en slijpen? We helpen je graag op weg. Wij bieden alle benodigdheden aan om je snowboard weer perfect gereed te maken voor je volgende trip. Denk hierbij aan wax en slijpartikelen.

Complete snowboardsets online bestellen

Wil je een complete set snowboard met bindingen bestellen? En weet je niet hoe je de bindingen op de juiste manier op het snowboard moet monteren? Geef het door en wij zetten de bindingen er alvast voor je op! Wil je jou snowboardset gewaxt hebben? Geef dit dan aan bij de bestelling. Wij zullen dan het board waxen met hotwax en waxijzer. Zo kan je gelijk de piste op!

Bekijk snel onze gehele collectie snowboards