Snowboard kopen 

21 items
Filters

Snowboard online bestellen

Wintersport geboekt en nu op zoek naar de juiste type snowboard voor een zorgeloos vakantie? Wij van Sideways helpen je graag met het vinden van het juiste board. Wat is je lichaamslengte? Wat is je gewicht? En wat is je schoenmaat? En niet onbelangrijk, wat is je rijstijl? Dat zijn allemaal belangrijke zaken om te weten om het juiste board voor jou te vinden. Weet je precies wat je zoek? Kijk dan snel dan snel verder naar grote collectie snowboard.

Hoe bepaal je de juiste lengte van een snowboard?

De juiste lengte van het snowboard hangt af van je lichaamslengte, je gewicht en rijstijl. Korte boards zijn lekker wendbaar en dus erg geschikt voor freestyle en park. Langere snowboards zijn weer stabieler op hogere snelheden en daarom meer geschikt voor freeride. Een vuistregel is dat het snowboard ongeveer tussen schouderhoogte en neushoogte perfect is. Laat je informeren door ons team over ons assortiment voor de beste sport en plezier ervaring.

de juiste snowboard lengte bepalen

Vind je freeride snowboard in onze snowboard online shop

Ben je veelal in de sneeuw te vinden en zoek je een freeride snowboard om lekker offpiste mee te boarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Freeride snowboards kenmerken zich door de langere en brede tip en een korte en smalle tail. Door de brede tip, ook wel nose genoemd, blijft het board goed drijven in de diepe poeder. Daarnaast staan de snowboardbindingen niet centraal op het board maar iets naar achter. Dit wordt ook wel setback genoemd. Hierdoor merk je dat je achterste been minder snel gaat verzuren omdat je minder achterop hoeft te leunen. Je nieuwe snowboard kun je direct online kopen met gratis verzending vanaf €50,-

Shop ook naar verschillende all-mountain snowboardschoenen, rugzakken, mutsen , snowboard kleding en andere artikelen voor kinderen.

Het park in met een freestyle snowboard

Ben je veel in het park te vinden met je vrienden? Of ga je vaak snowboarden in een indoorhal? Dan heb je zeker een freestyle snowboard nodig.  Freestyle snowboards zijn over het algemeen iets korter en neem je ongeveer op schouderhoogte. Hierdoor zijn ze lichter en wendbaarder. Deze boards worden ook wel twin genoemd. Hiermee bedoelen we dat de tip en tail exact even lang zijn. Liggen de schroefgaten, ook weel inserts genoemd, precies in het midden? Dan praten we over een full-twin en wanneer de inserts iets naar achteren liggen, wilt dan hebben we het over een directional twin snowboard.

Met een all mountain board de hele berg over.

Vind je het moeilijk kiezen wat je rijstijl is? Dan is wellicht een all mountain snowboard een verstandige keuze. Deze boards zijn vrijwel geschikt voor iedere stijl en uitermate geschikt om de hele berg te bereiden. Of je nu een rondje in het park doet of verse lijnen wilt trekken offpiste.  De meeste all mountain snowboards hebben een directional shape.

De beste snowboard bestellen bij de #1 snowboard online shop

Als je al een tijdje aan het zoeken bent merk je dat er veel verschillende merken snowboards bestaan. Een board rocker, een camber, welke moet je nu hebben? Wij van Sideways hebben een goede collectie samengesteld van diverse merken zodat je bij ons altijd kan slagen.