• 0

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren is uiteraard geen probleem. U kunt het artikel retour sturen naar het retour adres of terug te brengen naar onze showroom. Ook afgeprijsde artikelen kunnen worden geruild of geretourneerd. Voor het ruilen en retourneren van internetbestellingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Retourneren is mogelijk nadat u binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling heeft geannuleerd.
  • Na het annuleren van de bestelling heeft u nog 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.
  • Het artikel is niet gebruikt, is compleet, ongedragen of beschadigd.

Het passen van een artikel is uiteraard geen probleem

  • Originele labels en kaartjes zijn nog bevestigd aan het artikel.
  • Het artikel zit nog in de originele doos of verpakking.
  • Voorzie het retourpakket van het retourformulier zodat wij alle gegevens van u compleet hebben.
  • De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening
  • Het pakket dient voldoende gefrankeerd verstuurt te worden. Wanneer het pakket onvoldoende gefrankeerd retour ontvangen wordt brengen wij de kosten in rekening.
  • Retourneert u de volledige bestelling? Dan ontvangt u de aan ons betaalde verzendkosten retour.

 

Indien u het artikel wenst te ruilen adviseren we u om direct contact op te nemen. Wij kunnen dan het artikel voor u reserveren om te voorkomen dat deze in tussentijd wordt besteld of verkocht.

Ons retouradres:
Sideways
Energiestraat 4A

7442DA Nijverdal

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na deze melding heeft u  nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sidewayssports.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 2 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

De waardering van sidewayssports.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 101 reviews.