Protectie  42 items

Filters

Snowboard bescherming en BMX protectie kopen

Dat je tijdens de wintersport jezelf goed moet bescherming mag geen nieuws meer zijn. Dat geldt uiteraard ook voor fietscrossen en BMX-en. Bij Sideways ben je aan het juiste adres voor snowboard bescherming en BMX protectie. Wij hebben een grote collectie in de webshop als in onze showroom in Nijverdal.

Snowboard bescherming

Als je gaat snowboarden is het raadzaam om goede bescherming te dragen. Ook als je een gevorderde boarder bent kan je weleens vallen of je kan in botsing komen met een ander. Nieuwsgierig naar onze collectie snowboard bescherming?

Snowboardhelmen van Smith en Anon

Gave snowboardhelmen hebben we o.a. van Smith en Anon. Daarnaast hebben we van beide merken goede bijpassende skibrillen. De goggles passen perfect in de helm zodat deze naadloos op elkaar aansluiten. Ziet er niet alleen cool uit maar zit ook super comfortabel! 

BMX protectie

Ben je een fanatieke sport BMX-er? Dan weet je als geen ander dat het dragen van goede BMX protectie een must is. Nieuwsgierig naar onze collectie BMX protectie?

Crosshelmen van Kenny en Troy Lee Designs

Op zoek naar een gaven Crosshelm? Kijk eens naar onze collectie Kenny  Racing en Troy Lee Designs crosshelmen. BMX helmen hebben we in alle prijsklassen op voorraad. We hebben zelfs al een mooie Kenny Downhill helm vanaf € 99,95 in o.a. zwart, wit, grijs en nog meer kleuren.

Daarnaast hebben we mooi bijpassende goggles en crossbrillen van 100% en Scott en Kenny