Ruilen en retourneren is uiteraard geen probleem. Als het product niet aan je verwachtingen voldoet dan mag je het uiteraard terugsturen. Laat ons binnen 14 dagen weten dat je je bestelling wilt retourneren. Je helpt ons als je bij het retourneren aangeeft waarom je het product terug stuurt. Nadat je ons hebt laten weten dat je je bestelling wilt retourneren, heb je 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen.

Meldt je retourzending aan via onderstaan button. 

Retourneren

  • Retourneren is mogelijk nadat u binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling heeft geannuleerd.
  • Na het annuleren van de bestelling heeft u nog 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.
  • Het artikel is niet gebruikt, is compleet, ongedragen of beschadigd.

Het passen van een artikel is uiteraard geen probleem

  • Originele labels en kaartjes zijn nog bevestigd aan het artikel.
  • Het artikel zit nog in de originele doos of verpakking.
  • De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening
  • Het pakket dient voldoende gefrankeerd verstuurt te worden. Wanneer het pakket onvoldoende gefrankeerd retour ontvangen wordt brengen wij de kosten in rekening.
  • Retourneert u de volledige bestelling? Dan ontvangt u de aan ons betaalde verzendkosten retour.
Retourkosten

Wij brengen €4,95 retourkosten in rekening welke worden afgetrokken van het totale terug te betalen bedrag. De kosten voor het retourneren van jouw bestelling worden automatisch afgeschreven van het aankoopbedrag. Indien je jouw complete bestelling retourneert, worden de betaalde verzendkosten tijdens het plaatsen van de bestelling a €3,95 van de oorspronkelijke zending terugbetaald.  

Indien u het artikel wenst te ruilen adviseren we u om direct contact op te nemen. Wij kunnen dan het artikel voor u reserveren om te voorkomen dat deze in tussentijd wordt besteld of verkocht.

Ons retouradres:
Sideways
Energiestraat 4A

7442DA Nijverdal

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na deze melding heeft u  nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sidewayssports.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 2 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”