Sideways is een snowboard en BMX-shop in het Oosten van het land. Na ruim   10 jaar werkzaam te zijn geweest in een wintersportspeciaalzaak hebben ik besloten om mijn droom werkelijkheid te maken.

Naast een uitgebreide collectie snowboards en bijbehorende artikelen zoals kleding, brillen, bindingen en boots hebben we ook een mooi BMX-collectie met shirts, broeken, helmen en brillen.

Wij gaan altijd voor tevreden klanten en proberen door het juiste advies te geven jou dagen op de berg of op de crossbaan leuker en beter te maken!

Combinatie Showroom en webshop

Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein in Nijverdal. We zijn makkelijk te bereiken en u kunt gratis voor de deur parkeren. Onze showroom is 6 dagen per week geopend waar jij terecht kunt voor advies, service of gewoon over de snowboard- en BMX-sport praten onder het genot van een goede bak koffie. 

Ook kun jij makkelijk en snel online in onze webshop je gewenste producten bestellen. Heb je vragen tijdens de aankoop dan staan we voor je klaar. Na sluitingstijd beantwoorden we uiteraard uw vragen via e-mail of WhatsApp.