BMX kniebeschermers 

5 items
Filters

BMX kniebeschermers die je goed beschermen

Wat je niet weet, kun je ook niet verwachten. Maar je kunt wél erop anticiperen en dat geldt natuurlijk ook voor al die vervelende keren dat je valt. Wil je leren om ramps, bowls en rails te beheersen dan zul je vast eens vallen. Geen nood, want met goede kniebeschermers bescherm je een belangrijk onderdeel van je benen. Onze BMX knee protectors bieden super goede bescherming en voorkomen langdurige blessures zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je BMX sport.

Koop BMX kleding en protectie met gratis verzending

Bescherming voor de knieën is slechts één onderdeel van je protectie outfit. Bij Sideways Sports vind je gelukkig alles op het gebied van BMX kleding en bescherming om jou helemaal voor te bereiden voor de race. Omdat veiligheid boven alles gaat, bieden we een groot aanbod in protectie producten voor zowel jong als oud. Kijk daarom ook eens tussen onze uitgebreide collectie;

  • BMX helmen
  • BMX handschoenen
  • Rug- en borstbescherming
  • Elleboog bescherming

Koop je kleding en accessoires in onze webshop en profiteer van gratis verzending vanaf €50,- in Nederland. Voor vragen of goed advies, kun je met ons belle, mailen en chatten.