Snowboard voor heren  57 items

Filters

Nieuwe snowboard collectie voor heren

Op zoek naar een nieuw snowboard? Wij een hebben een grote en uitgebreide collectie snowboard heren op voorraad. Zowel online als in de winkel in Nijverdal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzen.

Snowboard heren online kopen

Op Sidewayssports.nl bent u aan het juiste adres als je een snowboard heren online wilt kopen. We hebben een mooie collectie snowboards van diverse merken voor je geselecteerd. Zoek je nog accessoires? Bekijk eens onze mutsen en facemasks, ski- en snowboard zonnebrillen, kleding voor kinderen en sjaals.

Welke type snowboard past het beste bij jou?

Deze vraag krijgen we geregeld te horen. Over het algemeen zijn er drie verschillende soorten snowboards. Wil je graag speels rijden en zoek je geregeld het park op? Dan raden we je een park / freestyle snowboard aan. Deze boards hebben een twin shape en een flexibele flex. Wil je de gehele berg ontdekken? Park piste en af en toe erbuiten? Dan is wellicht een all mountain snowboard jou beste keuze. Ga je voor pure snelheid? Grote lijnen rijden en zoveel mogelijk buiten de piste? Kijk dan eens naar een freeride snowboard.

Wil je graag meer informatie over een snowboard? Bel, mail of WhatsApp ons of kijk voor meer informatie in onze kennisbank.

Snowboard schoenen heren

Naast je board en bindingen zijn snowboard schoenen natuurlijk er belangrijk. Goede snowboardschoenen moeten comfortabel zijn, je goede support bieden en de kracht goed overbrengen op je snowboard. Wij hebben de beste outdoor snowboard schoenen heren van de merken Vans, ThirtyTwo, Burton en Nidecker voor je geselecteerd. Wanneer je langs komt n onze snowboardshop meten we altijd eerst je voeten op. Geven je een goede sok en laten je dan passen een aantal modellen passen. Geen zorgen, als je het koopt heb je altijd 14 dagen bedenktijd bij Sideways Sports.

Snowboard kleding heren.

Naast een ruim assortiment aan boards ook nog op zoek naar een te gekke outfit? Wij hebben een mooie collectie snowboard kleding voor je geselecteerd. Gave snowboard broeken en jassen van Airblaster en Picture.