Elleboog bescherming 

1 items
Filters

Goede elleboogbeschermers online kopen

Sta je graag op je bmx en wil je blessures zoveel mogelijk voorkomen, dan is een goede elleboogbeschermer geen overbodige luxe. Voor de fanatieke BMX’er hebben we bij Sideways een ruime collectie van Kenny Racing elleboogbeschermers. De Kenny elleboogbeschermer is afgestemd aan BMX gebruikers voor jong en oud om een uitstekende bescherming te bieden voor de momenten dat het nodig is.

Laad je adviseren in de juiste elleboog bescherming

Een Elleboog beschermer is hoofdzakelijk ontworpen om lichte kneuzingen en open verwondingen tegen te gaan. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en je ellebogen zijn een kwetsbaar plek, vooral voor de BMX’er. Stel je outfit samen in onze webshop en bestel ook andere beschermingsproducten zoals een held, rugbescherming, nek bescherming en kniebescherming. Heb je toch nog vragen over de juiste maat of welke bescherming voor jou het beste is? Neem dan contact op via chat of mail. Bellen kan natuurlijk ook altijd!

Bestel veilig online met gratis verzending

Koop je beschermingsproducten voor BMX of Snowboard bij Sideways Sports en profiteer van snelle levering, gratis verzending vanaf €50,- en uitstekende service. Zoek je toch liever persoonlijk advies? Kom dan gerust langs in onze showroom in Nijverdal en laat je hier deskundig adviseren door onze medewerkers.