Snowboard schoenen dames 

5 items
Filters

Snowboardschoenen dames kopen

Toe aan nieuwe snowboardschoenen? Dan ben je bij Sideways aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod snowboardschoenen dames op voorraad. Of je nu begint met snowboarden of gewoon toe bent aan een nieuw paar boots. Kom langs in onze showroom in Nijverdal voor nog veel meer wintersportkleding en snowboardboots of bestel makkelijk en snel online met gratis verzending vanaf €80,-

Goede pasvorm snowboard schoenen voor dames

Aangezien je tijdens de wintersport hele dagen met je voeten in je snowboardschoenen staat is een goede pasvorm van groot belang. Allereerst is de juiste maat belangrijk. Veel snowboarders boarden met te grote schoenen. Te grote snowboardschoenen staan heel lekker maar wanneer je kracht op je schoenen zet merk je dat je gaat schuiven. Dat kan later leiden tot blaren of zelfs kramp in je voeten. Daarnaast moet de snowboard schoen rondom goed aansluiten.

Hoe bepaal je de juiste maat van een snowboardschoen voor dames?

Kom je bij ons in de winkel? Dan meten we als eerste je voet op. We houden een wijsvingerdikte over voor een beetje ruimte. Wanneer je in de snowboardschoen stapt zal je merken dat je met je teen de voorkant voelt. Let op! Dat hoort! Sluit de schoen en ga in de snowboardhouding staan. Je merkt dat je hiel iets naar achteren gaat waardoor je teen vrijkomt van de voorkant.

Wij van Sideways hebben een mooie collectie snowboard schoenen voor dames samengesteld van:

Dames snowboardschoenen van ThirthyTwo

ThirtyTwo is een high-end merk die gespecialiseerd is in het maken van snowboardschoenen voor zowel heren als dames. Waar ze vooral om bekend staat zijn de Intuition binnenschoen die ze gebruiken in hun boots. Deze zijn perfect heat moldable voor een perfecte pasvorm.

Dames snowboardschoenen van Vans

Vans is een van de oudste merken die snowboardschoenen op de markt brengt. Dit old school merk heeft een rijke historie met veel kennis die ze gebruiken om de beste snowboard boots te maken.

Nidecker snowboardschoenen voor dames

Nidecker maakt zowel snowboardschoenen voor dames als heren en maken veelal gebruik van het BOA systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je de snowboard schoen makkelijk en snel aan kunt trekken en fixeren. Super makkelijk en comfortabel dus!

Bekijk hier de gehele collectie snowboardschoenen