BMX Bodyprotector 

6 items
Filters

BMX Bodyprotector kopen

De eerste klappen vang je op met je armen of benen. Toch is het van groot belang dat je vooral je Nek, Rug en Borst ook goed beschermd. Hier zitten veel vitale organen en natuurlijk veel belangrijke zenuwen. We kennen allemaal het verhaal van Sam Willoughby en Stephen Murray.

Waarom een Bodyprotectie voor BMX?

Tegenwoordig is het gelukkig mogelijk om elk lichaamsdeel goed in te pakken en te bescherming tegen het vallen. Je kunt je voorstellen dat veel losse beschermers vervelend zitten en afzakken of elkaar zelfs in de weg gaan zitten. Hiervoor zijn gelukkig oplossingen. De body protector. Deze beschermingsvesten beschermen je gehele bovenlichaam.

Verschil tussen verschillende type BMX Bodyprotectie.

Wat je zo nu en dan nog ziet zijn de vesten die vol zitten met harde plastic platen en schuim. Deze beschermen natuurlijk goed tegen schuiven en kunnen tegen een stootje. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat dit niet zo lekker zit en weinig bewegingsvrijheid geeft.

Je hebt gelukkig nu veel nieuwe materialen die zacht en flexibel zijn bij dragen en hard bij impact. Deze hebben dezelfde of hogere veiligheidseisen als de traditionele plastic kappen maar deze zitten dan wel comfortabel en niet in de weg. Wij bieden deze aan van Troy lee designs & Kenny racing.

Bescherming van je zenuwen en organen.

Zoals hierboven al eerder vermeld zijn zelfs de sport profs niet goed genoeg om te voorkomen dat je valt. Het is erg belangrijk om je organen en zenuwen goed te beschermen. Een veel voorkomende blessure is het beschadigen van de Milt. Het risico hierop kun je enorm verkleinen door het dragen van een goede bodyprotector. Bestel direct online in onze webshop met gratis verzending in Nederland vanaf €80,-