BMX kleding kind 

18 items
Filters

BMX kinderkleding kopen

We beginnen bijna allemaal in onze spijkerbroek, shirt met lange mauwen en een geleende helm, handschoenen en fiets. Na je eerste training ben je verkocht aan een van de mooiste sporten die er is. Papa heeft een fiets gekocht en nu moet er bijpassende kleding komen. Wij van Sideways bieden een brede collectie BMX kinderkleding van verschillende merken.

Grote collectie en veel maten BMX fietscross kleding kind.

Van een Kenny broek maatje 18 tot een kids winter handschoentje van 100%. Wij hebben een breed aanbod aan producten voor kinderen waarvan bijna alles ook te bewonderen is in onze showroom. We hebben merken die zich al jaren hebben bewezen in de sport van BMX. Ook kiezen wij voor de echte BMX Kleding ipv de motorcross kleren. Waar zit dit verschil ? De broeken zijn langer, geen dikke leren stukken op de knie en een strakkere aansluiting voor maximale bewegingsvrijheid.

Kenny Racing

Kenny staat al jaren vooraan als het gaat om betaalbare kleding met een ontzettend hoge kwaliteit. Van beginner tot prof kun je eigenlijk met Kenny uit de voeten. Ze hebben verschillende lijnen voor iedereen. Zo heb je al een goede BMX helm vanaf € 99,95.

Het van oorsprong Franse merk wordt gedragen over de hele wereld en vooral in Europa is het niet meer weg te denken uit het beeld. Zo zijn er veel clubs die voor Kenny kiezen als hun leverancier van kleding.

Troy Lee designs

Deze Amerikaanse leverancier van top kwaliteit BMX, MX en MTB kleding staat al jaren vooraan met het leveren van hoogste kwaliteit materialen. Het meeste bekend zijn ze wel om hun Helmen namelijk de Troy Lee D3, D2 en SE Lijn.  Veel van deze modellen zijn te leveren in Fiberlite of Carbon varianten.

Meer weten over de verschillende categorieën of merken op onze site? Neem contact op met ons via onze klantenservice per mail, chat, telefoon of whatsapp.