BMX broek 

22 items
Filters

BMX Broek kopen

De broek is een van de eerste dingen die je aanschaft als je begint met BMXen. Vaak is er een clubshirt beschikbaar en beschik je zo al snel over een mooi setje kleding. Waar vroeger iedereen nog een motorcross broek droeg is dat nu wel veranderd. De broeken zijn langer, dunner en echt op het fietsen aangepast. Je hebt nu echte BMX Lijnen zoals Kenny racing deze heeft met de Elite product serie.

Grote collectie BMX Broeken

Wij werken met een paar verschillende merken om zo voor iedereen wat aan te kunnen bieden. Hoog technische kleding van Seven of een strakke set voor een mooie prijs van Kenny. Wij bieden BMX broeken aan van:

BMX Broek kids

Wij bieden een breed scala aan kinderkleding van vooral Kenny. Hierin hebben wij alles al vanaf maat 18 in verschillende kleuren en uitvoeringen. Deze broeken zitten mooi aansluitend, geven veel bewegingsvrijheid en kunnen tegen een stootje. De broeken zijn uitgerust met goed instelbare sluitingen en een elastiek om de heupen. Onze kinder bmx broeken zijn allemaal getailleerd zodat deze bij iedereen goed zitten. Vragen of hulp nodig bij het bestellen? Neem contact op met onze klantenservice via mail, telefoon of chat.

BMX Broek Dames

Tussen de broeken voor Dames en Heren zit steeds minder verschil. De heren willen tegenwoordig ook steeds vaker een aansluitend model. Wel zijn er natuurlijk de kleuren waarin de dames gewoon beter voor de dag komen als de meeste mannen. Bekijk onze collectie dames BMX broeken online.

BMX Broek Heren

Zoals hierboven al omschreven zijn de verschillen steeds kleiner aan het worden tussen de heren en dames broeken. Het zijn vooral de kleuren die tegenwoordig het verschil maken. De heren broeken zitten mooi aansluitend, geven veel bewegingsvrijheid en kunnen tegen een stootje. De broeken zijn uitgerust met goed afstelbare sluitingen en een elastiek om de heupen. Bekijk onze collectie heren BMX broeken online.