snowboardllessen nemen

6 Redenen om toch snowboardles te nemen.

Verbeter en onderhoud je techniek.

Als je nieuwe skills leert op je snowboard maakt het snowboarden weer leuker. Beter kunnen snowboarden maakt een leukere vakantie. Misschien ben je er een tijdje uit geweest en pak je zo snel weer de goede techniek op. Kun jij ook alleen maar dromen van lijnen rijden in de poeder of tricks landen in het park? Zoek dan de juiste leraar en voor je het weet kan je daar grote stappen mee maken!

snowboardllessen nemen

Boost je zelfvertrouwen.

Misschien ben je een keer goed onderuitgegaan en ben je opzoek naar iets meer vertrouwen op het snowboard of ben je met een ervaren groep mee en wil je niemand ophouden. Neem dan een les!

Leer het nieuwe gebied in een razendsnel tempo goed kennen.

Natuurlijk, je kan zelf met een papieren kaartje in de sneeuwstorm de weg zoeken. Maar waarom zou je niet alle mooie stukjes van het gebied leren kennen in 1 dag met een leraar? Of jouw ideale dag nou bestaat uit het zoeken naar verse poeder, de beste side hits pakken met je maten of de hele dag naar beneden wil knallen, de leraar weet voor jou de beste plekken.

Stay Safe!

Misschien ben jij een ervaren boarder met meerdere seizoenen in de sneeuw maar wil je nu beginnen met je eerste avonturen buiten de piste. Een goede leraar/gids is hierbij onmisbaar. Hij helpt je veilig naar beneden en laat je de mooiste stukjes zien in het gebied, binnen en buiten de piste. Zelfs in het voor jou bekende gebied kan een goede instructeur je nog nieuwe afdalingen laten zien.

Waar gaan we vandaag weer eens naartoe?

Kom jij er met jouw groep ook nooit uit wat jullie vandaag weer eens gaan doen? Laat deze hele discussie achterwege en ga met een leraar op pad en ontdek nieuw te gekken afdalingen!

Neem nieuwe vrienden mee!

Heb je eindelijk die ene collega, je vrienden of je nieuwe vriend(in) overtuigd om mee te gaan de sneeuw in? Dan kun je ze natuurlijk zelf alle kneepjes van het vak leren, maar het is makkelijker en veiliger (lees: gezelliger) om het over te laten aan een professional. Stuur ze op les en ze zullen je hier later voor bedanken als je samen de berg af knalt.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=508unvfysjc[/embed]

Ga voorbereid op vakantie.

Helaas is het zo dat Nederland een plat land is. Dus lessen op eigen niveau in de echte sneeuw is hier lastig. Toch zijn er veel mogelijkheden om te lessen op zowel je snowbboard als op de ski’s. Bijvoorbeeld bij Snowwise sports in Deurningen. Hier krijg je les van ervaren instructeurs die jou de juiste technieken leren. De instructeurs geven les op een rollerband, een oneindige skipiste die vereist dat je de perfecte techniek gebruikt. De leraar staat constant met jou in verbinding zodat je snel leert en de nieuwste technieken gelijk toe kan passen.

Kijk eens op: https://www.snowisesports.nl/

08 september 2020 — Arno Timmermans